top of page

Zakelijk

Heeft u voor uw bedrijf een bedrijfsfilm of promotievideo nodig? Ook hierin kan ik wat voor u betekenen. Door de kracht van beeld en geluid komt uw boodschap vaak sterker over. Daarbij kunt u in een video veel informatie kwijt terwijl u een hoge attentiewaarde behoudt. De video kunt u gebruiken op website, op sociale mediakanalen of voor marketingdoeleinden.

Een bedrijfsfilm is een fantastisch middel om uw verhaal en visie op originele wijze te vertellen. Om die reden maak ik graag van tevoren kennis met u. In overleg kijken we samen hoe we het best uw boodschap op beeld vast kunnen leggen. Een goede bedrijfsfilm laat een professionele eerste indruk achter bij uw (potentiële) klanten en relaties.

Naast het maken van bedrijfsfilms, kan ik u ook helpen met het maken van promotievideo’s. Promotievideo’s hebben als doel om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen, en om mensen te interesseren en ervan te overtuigen daarvan gebruik te maken. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij uw product of dienst past.

Inmiddels heb ik al voor een heel aantal gave bedrijven opdrachten mogen doen. Bekijken hieronder een aantal voorbeelden van mijn eerder geschoten zakelijke video’s. Ik zou het supergaaf vinden om ook voor u aan de slag te gaan!

bottom of page