top of page
Silvano-2.jpg

Over mij

"When people ask which equipment I use - I tell them my eyes"

Hoi! Wat hartstikke leuk dat je geïnteresseerd bent naar de persoon achter de camera. Mijn naam is Silvano, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Delft!

Mijn passie voor het video’s maken en het fotograferen begon zeven jaar geleden op de middelbare school. Na heel wat sparen kon ik net voordat ik op schoolreis naar Rome ging mijn allereerste camera kopen, en sindsdien is mijn liefde voor het vak alleen maar toegenomen. Op mijn middelbare school was er veel ruimte om je talenten te ontwikkelen, en die ruimte heb ik benut om mijzelf te ontwikkelen als video- en fotograaf. Wat begon met het maken van simpele filmpjes met vrienden, of de aftermovie van het schoolgala, leidde uiteindelijk tot het feit dat ik besloot om het naar hoger niveau te brengen: ik richtte mijn eigen bedrijfje op. Sindsdien is alles erg snel gegaan. Binnen een maand mocht ik al een paar fantastische opdrachten doen en het afgelopen jaar heb ik meer geleerd dan de afgelopen zeven jaar. En vooral dat laatste blijft me motiveren voor de toekomst.

Elke opdracht probeer ik met zoveel mogelijk oog voor detail uit te voeren. Daarnaast is mijn uitdaging om elke video zo origineel mogelijk te maken, en om elke video steeds naar een hoger niveau te brengen. Dat vind ik namelijk één van de mooiste dingen van het vak: je raakt nooit uitgeleerd. Er zijn altijd nieuwe manieren en technieken om je video’s te ‘upgraden’.

Maar het allerbelangrijkste: elke opdracht doe ik met veel plezier. Telkens als ik mijn camera uit mijn tas haal, voelt het nog steeds als een hobby. Daarbij vind ik een goede en een ontspannen sfeer tijdens de opnames erg belangrijk. Dat is dan ook de rede waarom ik altijd voorafgaand aan een photoshoot of opnamedag kennis probeer te maken.

 

Nou voor nu even genoeg over mij! Neem gerust even een kijkje in mijn website. Als mijn werk en mijn verhaal je aanspreken, nodig ik je van harte uit om contact op te nemen. Hopelijk tot snel!

Margot Dicke

Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Silvano Tromp. Hij heeft 3 videoclips voor mij gemaakt voor mijn cover zangopnames voor op Youtube. Hij werkt zeer nauwkeurig, neemt de tijd voor je, heeft creatieve ideeën, humor en stopt pas als je tevreden bent. We gaan zeker nog eens samenwerken!

"

bottom of page