top of page

Trouwfilm

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Wat een mooie dag om naar uit te kijken, maar ook wat een mooie dag om later naar terug te kijken. Een video kan hiervoor een fantastisch middel zijn, zodat jullie deze dag keer op keer kunnen blijven herbeleven. 7 jaar ervaring met video's maken en begonnen vanuit een hobby: dat zie je terug in mijn video's. Persoonlijk en betaalbaar.

 

De mogelijkheden

Met mijn apparatuur kan ik mooie, persoonlijke en dynamische video's maken. Daarnaast heb ik de mogelijkheid tot het maken van professionele 4K luchtopnames met mijn drone.

Wat voor een video dat precies wordt hangt volledig af van jullie, in overleg bekijken wij samen wat het beste bij jullie past.

 

Waarom Sillo fotografie?

De uitdaging om voor jullie zo'n belangrijke dag op film vast te leggen vind ik fantastisch! Destijds ben ik begonnen vanuit mijn hobby en het voelt tot op de dag van vandaag nog steeds als een hobby. En dat zorgt ervoor dat ik elke opdracht ernaar tracht om hem zo origineel mogelijk uit voeren, om steeds nieuwe technieken te blijven proberen en om me zo te blijven doorontwikkelen als videograaf. Dat vind ik namelijk één van de leukste dingen van het vak: je raakt nooit uitgeleerd.

Daarnaast zijn klanttevredenheid en persoonlijk contact de kernbegrippen die mijn onderneming vormen. Ik ben er voor jullie en ik maak de film voor jullie, en niets gaat boven dat.

 

En nu?

Helaas staan mijn trouwfilms vanwege privacyredenen niet openbaar. Toch benieuwd? Neem gerust contact op of neem een kijkje in mijn portfolio. Als mijn verhaal en mijn portfolio jullie aanspreken, nodig ik jullie van harte uit om vrijblijvend contact op te nemen. Samen bekijken we alle mogelijkheden en bekijken we wat het beste bij jullie past.

Bride and Groom in Nature_edited_edited_
In verband met privacyredenen staan de trouwfilms niet openbaar.
 
Toch benieuwd? Neem gerust contact op!

Robert & Daphne

Silvano is een beginnende, maar leuke en fijne videograaf. Hij was duidelijk in de communicatie, op de trouwdag zelf erg attent en stond achteraf open voor feedback, waardoor we uiteindelijk een fantastisch eindproduct hebben ontvangen. Kortom, een echte aanrader!

"

bottom of page